تور 8 روزه چین، ویژه خرداد

تور چین

پکن+شانگهای

 7شب و 8روز

ویژه 3 خرداد

🔶خدمات:
پرواز ماهان
ترانسفر/بیمه/لیدر/هتل با صبحانه

دفتر 02166943004
غایبی 09361324122
https://www.manzoomehgiti.ir
@behzadtravelgroup

رستوران های معروف شهر پکن

با قدم زدن در خیابان Wangfujing، می‌توانید از غذاهای محلی مانند سیب زمینی شکم پاره، Rolling Donkey، شیرینی Tuckahoe، نودل همراه با خمیر سویا و … لذت ببرید. رستوران‌های معروف شهر پکن شامل رستوران Qianmen Quanjude Roast Duck، Fangshan، Shanshuijian, Ritan و Hancang می‌‌شوند که لذت خوردن بهترین غذاهای چینی را می‌توانید در آن‌ها امتحان کنید.

Peking Duck یا Beijing Duck

اردک کباب شده، اردک چینی یا اردک پکنی نام این غذای محبوب و لذیذ چینی است که عمده شهرت خود را مدیون طعم بی نظیر و پوست ترد و نازکش است. تاریخچه طبخ اردک چینی به دوران حکومت سلسله یوان باز می‌گردد که این غذا، جزو فهرست خوراکی‌های سلطنتی محسوب می‌شده است. یک خوراک اردک چینی اصیل و باب‌طبع، شامل یک ظرف پر از پوست اردک به اضافه کمی گوشت آن باشد. این خوراک همچنین به همراه پنکیک، سس لوبیای شیرین و تره فرنگی سرو می‌شود. طریقه خوردن این غذا به این صورت است که ابتدا؛ سس لوبیای شیرین روی پنکیک ریخته می‌شود و بعد از آن تکه‌هایی از گوشت اردک بین لایه‌های پنکیک قرار داده می‌شود.

Imperial Court Food – Fangshan

Imperial Court Food یا Fangshan نام غذایی است که برای امپراطوران کشور چین سرو می‌شده است. پس از سقوط سلسله چینگ، سرآشپز دربار شروع به طبخ در رستوران‌های این کشور نمود و غذایی که به مردم تحویل می‌داد بسیار شبیه به همان غذای معروف سلطنتی بود.

Zhajiangmian یا نودل همراه با خمیر سویا

Zhajiangmian در میان مردم شمال چین از محبوبیت خاصی برخوردار است و البته نوع پکنی آن با انواع مشابه در سایر نقاط جهان رقابت می‌کند. این غذا ترکیبی از گوشت خوک، رشته‌های نودل دست‌ساز، تکه‌های سبزیجات و سس سویاست. این خوراک محبوب و خوش‌طعم در zhajiang در خمیری از سویا مزه دار شده و سپس همراه با گوشت خوک سرخ می‌شود و سبزیجات همراه این غذا با توجه به فصل، متفاوت خواهند بود. بومیان پکن و به خصوص افراد مسن این خوراک را در فصل تابستان به صورت سرد و در زمستان به صورت گرم می‌پسندند.

Fried Dough Drops یا chao ge da

Fried Dough Drops یک میان وعده مخصوص در پکن است. این خوراک دارای عطر و طعمی بی نظیر و خاص است و نخستین بار توسط یک مادر و دختر و در رستورانی به نام Fuangfu و در نزدیکی Peach Arch پخته شد. برای پخت این غذا از آرد گندم، گوشت گاو، سبزیجات تازه و ادویه های خاص استفاده می‌شود.


© 2019 منظومه گیتی.تمامی حقوق برای این شرکت محفوظ میباشد